Culorile vedeta din sezonul primavara-vara 2013

Fiecare inceput de primavara ne asteapta cu noi tendinte in fashion. Culorile sunt foarte importante atunci cand vine vorba de moda, iar sezonul primavara-vara ne aduce o paleta de culori deschise, in ton cu natura care renaste.

Se poarta culoarea bleu ciel care te duce cu gandul la fluiditate, transparenta, lumina. Vine foarte bine in combinatie cu zone transparente.

Galbenul, mai exact culoarea lamaii este si el pe podium. Ne duce cu gandul la vacanta, soare, bronz. Se asorteaza de minune cu tonuri de gri, albastru, verde sau portocaliu.

Culoarea vedeta a acestui sezon este verdele smarald. Combinat cu nuante de fistic, bleu sau galben va face ca tinuta sa iti fie remarcata.

Crem/Nude este culoarea de top a anului trecut si se pastreaza si in 2013. Nuantele difera de la piersica, roz pana spre gri. Vor fi la moda combinatiile de nude-negru-alb si variatiile cu marouri, rosu si portocaliu.

Violetul intra in tendintele acestui sezon. Cauta-l in nuante de mov vanata, si asorteaza-l cu portocaliu, rosu, albastru, negru sau alb. Nu vei da gres!

Stim ca rosul nu se demodeaza niciodata. Se va purta in general in combinatii simple, asortat cu negru, alb si gri.

Iti urez o primavara colorata, atat in vestimentatie cat si in suflet! :)

Autor: Mirela Toma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: , , , , , , , , ,